VadeVi
Nova presentació de VS Negre Criança 2008 de Costers del Sió

El VS Negre Criança 2008 de Costers del Sió es presenta amb una nova imatge que, com comenta l’enòloga del celler Valvanera Martínez, “reflecteix perfectament les característiques intrínseques d’un producte pensat per a un consumidor intrèpid que està sempre a la recerca de les novetats”.

Costers del Sió, la finca agrícola-ramadera amb caràcter integral, situada a la Ribera del Sió, al municipi de Balaguer, constitueix tot un projecte vitivinícola destinat a aconseguir uns vins amb tots els matisos i sabors que ofereix aquesta zona pertanyent de la DO Costers del Segre.

Fruit del somni d’un home que sempre va pensar en vins propis de marcada personalitat i alta qualitat, la finca disposa de 700 hectàrees, de les quals 71 estan dedicades al conreu de la vinya.

Un paratge que ara obre les seves portes a tot aquell que estigui interessat a descobrir de primera mà l’elaboració dels seus vins i gaudir així d’una jornada enològicaa.

El VS Negre Criança 2008, un vi fruit de les varietats ull de llebre i merlot cultivades exclusivament en les vinyes pròpies i dels que es produeixen 74.000 ampolles.


Costers del Sió VS Negre Criança 2008

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa