VadeVi
El Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset s’amplia

La Fira del Vi ha obert el període d’acreditacions per al Tast de Professionals, que tindrà lloc el proper dilluns 2 de maig a Falset, de 10h a 17h i que reunirà, un any més, cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada.

Els professionals que vulguin assistir al tast, poden sol·licitar ja la seva acreditació al correu tastprofessionals@gmail.com, indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec.

El Tast de Professional de la 21a Fira del Vi, que comptarà amb la participació d’una setantena de cellers, 41 de la DOQ Priorat i 29 de la DO Montsant, arriba enguany amb algunes novetats. La primera és l’orientació del tast cap a una fira de negoci, amb l’objectiu que esdevingui un veritable encontre per tancar acords comercials. En aquest sentit, els cellers podran presentar en aquesta edició tota la gamma de vins que tenen al mercat. A més, els professionals acreditats disposaran d’un llibre de tast en el qual hi apareixeran totes les referències dels cellers participants, referències que inclouran aspectes sobre l’elaboració del vi i també informacions de caràcter comercial, com la franja de preu en què es troba.

El fet d’augmentar el nombre de mostres que s’hi podran tastar ha fet que el Tast de Professionals augmenti la durada i es perllongui fins a les 5 de la tarda. En aquest sentit, i com ja s’havia fet en altres ocasions, hi haurà servei de restauració.

Per últim, la darrera de les novetats d’aquesta edició és que el Tast de Professionals es farà al mateix espai en el qual té lloc la fira de carrer. D’aquesta manera, es podrà donar cabuda a més professionals, alhora que l’espai estarà menys congestionat, solucionant així una problemàtica que s’havia donat en les darreres edicions.

El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada a consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.

Per quart any, l’organització del Tast de Professionals va a càrrec de la DO Montsant i la DOQ Priorat, en una clara intenció de potenciar el vessant professional de la Fira. En l’edició de 2013, les DO de la comarca van agafar el relleu de l’Ajuntament de Falset en la gestió d’aquest esdeveniment, tot i que el consistori es manté com a col·laborador en l’organització de l’acte i hi presta suport logístic.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa