VadeVi
Onze caves catalans a la catedral del vi alemany

Dissabte 24 de setembre tindrà lloc a la Universitat de Geisenheim el 1r Tast de Caves per als alumnes dels prestigiós Curs de la WSET (Wine & Spirit Education Trust) d’Alemanya.

Amb una tasca conjunta des d’Institut del Cava, la Oficina Comercial d’Espanya a Dusseldorf, el periodista especialitzat en vins, David Schwarzwalder i els cellers participants han treballat per a oferir als alumnes un seminari ampli, exhaustiu i tècnic al voltant de l’elaboració i la Cata de Cava.

El Seminari es dividirà en dues parts dirigides pel reputat David Shwarzwalder; una teòrica-tècnica i una segona, la pràctica on tindran ocasió de catar i descriure Caves tant representatius com;

Cava Mont-marçal Extremarium
Cava Perelada Brut
Cava Avant de Giró Ribot
Cava Eric de Vallformosa
Cava Recaredo Brut de Brut 2003
Cava Pere Ventura Cupatges d’Honor
Cava Gran Juvé de Juvé & Camps
Cava Celler Batlle de Gramona
Cava Freixenet Elyssia
Cava Albert de Vilarnau
Cava Segura Viudas Brut Vintage

A Alemanya a Geisenheim se l’anomena weinstadt, ciutat del vi, per ser la seu del prestigiós Forschungsanstalt Geisenheim, o FAG, l’Institut d’Investigació d’Horticultura i Viticultura.


LA UNIVERSITAT DE GEISEMHEIM ÉS LA SEU del prestigiós Forschungsanstalt Geisenheim, o FAG, l’Institut d’Investigació d’Horticultura i Viticultura FOTO: INSTITUT DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa