VadeVi
Oriol Guevara: “Si hem de renyar algú, ho farem”

En el curs de la presentació a la seu de l’INCAVI a Vilafranca del Penedès, el conseller Llena ha declarat que “no es pot permetre que la llibertat del mercat quedi distorsionada per uns pocs actors”, en referència al baix preu del raïm i la pressió que exerceixen sobre el mercat els grans elaboradors.
Per la seva part, Oriol Guevara ha dit que encara no ha tingut temps de concretar les mesures inmediates que s’han de pendre des de l’INCAVI, però que només falta posar-les per escrit i començar a treballar.
Oriol Guevara ha declarat a VADEVI.cat que es reunirà amb tots els sector per parlar. Quan se li ha preguntat si es reunirà amb els grans compradors de raïm, especialment Freixenet i Torres, que són els que fixen els preus de mercat, ha declarat: “Ens reunirem amb tots, amb Freixenet, amb Torres i també amb Codorniu i la resta de compradors, i si hem de renyar algú, ho farem”.
També ha explicat que l’administració no pot intervenir el mercat, però que sí que pot pendre mesures per corregir una mala orientació del preu del raïm, que és cabndal per a la supervivència dels productors i de tot el sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa