Ostres, xarel·lo Penedès al Seafood

Les ostres del Delta de l’Ebre i el xarel·lo penedesenc, una bona combinació. Foto: VADEVI.cat

Ahir 16 d’Octubre, dins del marc de la fira Seafood de Barcelona, i una vegada finalitzat l’acte de lliurament dels guardons de Pesca d’aquest 2012 per part de la Generalitat de Catalunya, la Denominació d’Origen Penedès va presentar el maridatge Ostres, Xarel·lo Penedès!

Tots els assistents van poder degustar el nou maridatge entre les Ostres del Delta de l’Ebre i el Xarel·lo de la DO Penedès el qual es presenta als restaurants a partir d’avui.

A l’esdeveniment hi van assistir el Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el cuiner Ferran Adrià, el director de l’INCAVI, Jordi Bort, la Directora General de Pesca, Mercè Santmartí, el president de la DO Penedès, Josep Maria Albet i d’altres personalitats.

Aquesta és la segona presentació que el Consell Regulador ha dut a terme per a promoure l’inici de la campanya, i a partir de la setmana que ve, es començarà un cicle de presentacions dins l’àrea d’influència ja dirigides més al sector de la restauració, a més d’una campanya als mitjans per així promocionar l’acció.

Nou comentari