Una volta al món recorrent els cellers de Bodegas Torres passant per Xile, Califòrnia i Vilafranca del Penedès. Aquest és el premi que s’ha endut Paco Cordero, sommelier del restaurant Cantó, de Santa Coloma de Gramenet, per ser el més ràpid de respondre el trepidant concurs Torres Quiz Master i per la seva habilitat en el reconeixement d’aromes i vins en un tast a cegues.

Cordero competia amb 17 concursants més, seleccionats entre més de 100 participants a través de proves prèvies realitzades durant el mes de setembre a diferents ciutats de l’Estat espanyol. El centre de visites de Bodegas Torres a Pacs del Penedès ha acollit aquest dilluns la quarta edició del concurs i, com en anteriors edicions, el presentador ha estat el periodista Goyo González.
[[frase]]
Després de la primera ronda de preguntes ràpides, els sis semifinalistes han passat a la probva pràctica de reconeixement d’aromes i vins en un tast a cegues. El jurat, format pel president de la UAES Juan Muñoz, el director de l’Incavi Oriol Guevara i la directora de comunicació de Bodegas TOrres Vinyet Almirall han nomenat els tres finalistes que s’han enfrontat en la part final de preguntes.

Després de Paco Cordero, el segon lloc ha estat per Guillermo Llopis, de València i Susi Nistal, de Lleó. El trofeu Mas La Plana, que s’atorga al millor qualificat en el reconeixement d’aromes, ha estat per Xurxo Rivas, de la taberna O’Secreto de A Coruña.

El públic també ha pogut posar a prova els seus coneixements sobre el món del vi i participar al sorteig en directe de 5 ampolles de Mas La Plana i un joc Torres Quiz Master.


Tots els participants al concurs FOTO: JORDI ELIAS


El guanyador Paco Cordero, al centre, acompanyat pels finalistes Susi Nistal i Guillermo Llopis FOTO: JORDI ELIAS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa