Actualitat
Actualitat
Barcelona Rosé
Els vins
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Balears Vadevi
Actualitat
Barcelona Rosé
Els vins
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Balears Vadevi
Actualitat
L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer
E.B.
El reconegut cuiner dóna vida a un espai bistrot i la «Vermuteria Carmelitas» al Raval
E.B.
«Wine Business School» debat sobre el vi en un món global
VADEVI.cat
L'escola de negocis amb seu a Vilafranca del Penedès organitza el curs 'Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi'
VADEVI.cat
Tallers de tast a Tannic by Freixenet
VADEVI.cat
Introducció al tast de vins i al tast de caves en diverses sessions a Barcelona
VADEVI.cat
Bustos: «A l’hora de fer un vermut no tot són flors i violes»
Ester Bachs
La xef i propietària del restaurant La Calèndula fa «cuina de paisatge» i formarà part del jurat dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans
Ester Bachs
El Cava Premium i l’alta gastronomia triomfen a Londres
VADEVI.cat
El 'London Cava Experience' aplega 27 Masters of Wine i premsa especialitzada
VADEVI.cat
De taps de suro i caves
VADEVI.cat
Barcelona acull la quarta edició de la Setmana Forestal Mediterrània del 17 al 20 de març
VADEVI.cat
La Nit de l’Enologia 2015, a Arnes
VADEVI.cat
El Congrés anual reconeixerà l'enòleg amb millor trajectòria, l'enòleg sènior i el mèrit periodístic a la difusió
VADEVI.cat
Pau Albó: «Ara tenim més demanda fora de les nostres comarques»
Margalida Ripoll
L'enòleg del Celler Cooperatiu d'Espolla assegura que el Vinari d'Or 2014 ha fet que el seu vi dolç Solera-Garnatxa d'Empordà sigui més conegut arreu de Catalunya
Margalida Ripoll
El vi protagonitza un nou capítol de la minisèrie del Catalan Weekend
VADEVI.cat
Empar Moliner porta el seu convidat a un tast de vins de diverses denominacions d'origen catalanes
VADEVI.cat
La revista «Time Out» Barcelona s’apunta a l’operació vermut
Eva Vicens
Els millors locals de Barcelona on fer el vermut amb música també s'emportaran un dels Premis Vinari
Eva Vicens
1
…
946
947
948
949
950
951