Actualitat

L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer

Comparteix
El reconegut cuiner dóna vida a un espai bistrot i la «Vermuteria Carmelitas» al Raval
:  - Mobile

«Wine Business School» debat sobre el vi en un món global

Comparteix
L'escola de negocis amb seu a Vilafranca del Penedès organitza el curs 'Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi'
:  - Mobile

Tallers de tast a Tannic by Freixenet

Comparteix
Introducció al tast de vins i al tast de caves en diverses sessions a Barcelona
:  - Mobile

Bustos: «A l’hora de fer un vermut no tot són flors i violes»

Comparteix
La xef i propietària del restaurant La Calèndula fa «cuina de paisatge» i formarà part del jurat dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans
:  - Mobile

El Cava Premium i l’alta gastronomia triomfen a Londres

Comparteix
El 'London Cava Experience' aplega 27 Masters of Wine i premsa especialitzada
:  - Mobile

De taps de suro i caves

Comparteix
Barcelona acull la quarta edició de la Setmana Forestal Mediterrània del 17 al 20 de març
:  - Mobile

La Nit de l’Enologia 2015, a Arnes

Comparteix
El Congrés anual reconeixerà l'enòleg amb millor trajectòria, l'enòleg sènior i el mèrit periodístic a la difusió
:  - Mobile

Pau Albó: «Ara tenim més demanda fora de les nostres comarques»

Comparteix
L'enòleg del Celler Cooperatiu d'Espolla assegura que el Vinari d'Or 2014 ha fet que el seu vi dolç Solera-Garnatxa d'Empordà sigui més conegut arreu de Catalunya
:  - Mobile

El vi protagonitza un nou capítol de la minisèrie del Catalan Weekend

Comparteix
Empar Moliner porta el seu convidat a un tast de vins de diverses denominacions d'origen catalanes
:  - Mobile

La revista «Time Out» Barcelona s’apunta a l’operació vermut

Comparteix
Els millors locals de Barcelona on fer el vermut amb música també s'emportaran un dels Premis Vinari
:  - Mobile