Actualitat

Un blanc de 543 anys

Comparteix
El vi en barril més antic del món que es coneix, un blanc sec d'Alsàcia datat el 1472, s'ha posat recentment en una nova bóta per tercera vegada a la seva història, per continuar la seva maduració a les bodegues dels Hospicis Civils d'Estrasburg
:  - Mobile

L’Espinaler renova la seva imatge

Comparteix
La marca de Vilassar ha rejovenit el logotip per captar els nous mercats gurmet i aposta per un etiquetatge amb colors daurats, negres i fotografies del producte
:  - Mobile

Estrena del documental «El Moment»

Comparteix
Aquest divendres es projecta el film sobre la Terra Alta a la Cooperativa del Pinell de Brai
:  - Mobile

L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer

Comparteix
El reconegut cuiner dóna vida a un espai bistrot i la «Vermuteria Carmelitas» al Raval
:  - Mobile

«Wine Business School» debat sobre el vi en un món global

Comparteix
L'escola de negocis amb seu a Vilafranca del Penedès organitza el curs 'Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi'
:  - Mobile

Tallers de tast a Tannic by Freixenet

Comparteix
Introducció al tast de vins i al tast de caves en diverses sessions a Barcelona
:  - Mobile

Bustos: «A l’hora de fer un vermut no tot són flors i violes»

Comparteix
La xef i propietària del restaurant La Calèndula fa «cuina de paisatge» i formarà part del jurat dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans
:  - Mobile

El Cava Premium i l’alta gastronomia triomfen a Londres

Comparteix
El 'London Cava Experience' aplega 27 Masters of Wine i premsa especialitzada
:  - Mobile

De taps de suro i caves

Comparteix
Barcelona acull la quarta edició de la Setmana Forestal Mediterrània del 17 al 20 de març
:  - Mobile

La Nit de l’Enologia 2015, a Arnes

Comparteix
El Congrés anual reconeixerà l'enòleg amb millor trajectòria, l'enòleg sènior i el mèrit periodístic a la difusió
:  - Mobile