Actualitat

Amb la col·laboració de

Això és el vermut

Comparteix
:  - Mobile

Josep Roca: «Tastarem un paisatge entramuntanat dins d’una copa de vi»

Comparteix
La fira Arrels del vi arriba per primer cop a Barcelona el 18 d'abril | Els grans vins i l'excel·lent gastronomia empordanesa al Mercat del Born
:  - Mobile

El vermut protagonitza unes Jornades Gastronòmiques

Comparteix
Setze restaurants de la ciutat oferiran un menú basat en «La cuina del vermut de Reus»
:  - Mobile

L’experiència del vi per tothom aquesta Setmana Santa

Comparteix
Celler el Masroig ofereix activitats enoturístiques familiars durant el proper període de vacances
:  - Mobile

Cocteleria i mixologia, protagonistes del nou diploma del CETT

Comparteix
Javier de las Muelas, empresari i expert en les dues disciplines, serà el director d'aquests primers estudis universitaris de l'Estat espanyol
:  - Mobile

Un blanc de 543 anys

Comparteix
El vi en barril més antic del món que es coneix, un blanc sec d'Alsàcia datat el 1472, s'ha posat recentment en una nova bóta per tercera vegada a la seva història, per continuar la seva maduració a les bodegues dels Hospicis Civils d'Estrasburg
:  - Mobile

L’Espinaler renova la seva imatge

Comparteix
La marca de Vilassar ha rejovenit el logotip per captar els nous mercats gurmet i aposta per un etiquetatge amb colors daurats, negres i fotografies del producte
:  - Mobile

Estrena del documental «El Moment»

Comparteix
Aquest divendres es projecta el film sobre la Terra Alta a la Cooperativa del Pinell de Brai
:  - Mobile

L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer

Comparteix
El reconegut cuiner dóna vida a un espai bistrot i la «Vermuteria Carmelitas» al Raval
:  - Mobile

«Wine Business School» debat sobre el vi en un món global

Comparteix
L'escola de negocis amb seu a Vilafranca del Penedès organitza el curs 'Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi'
:  - Mobile