Resultats de la votació a la ciutat europea del vi

En el marc de les activitats de promoció i difusió de l’enoturisme, RECEVIN es va plantejar la proclamació anual de la Ciutat Europea del Vi. D’aquesta manera, la ciutat guanyadora tindrà l’oportunitat de projectar la seva riquesa, diversitat i els trets comuns de la cultura del vi del territori a nivell europeu.

Aquest concurs a la ciutat europea del vi tindrà caràcter rotatori arreu dels diversos països que integren la xarxa RECEVIN, i durant la reunió d’ahir es va proclamar la ciutat portuguesa de Palmela, com la guanyadora de ciutat europea del vi 2012. En aquesta ocasió els candidats eren de Portugal per ser el país que obre aquest concurs itinerant.

Properes edicions

També es va fer públic l’ordre dels països (i per tant les seves ciutats) que ostentaran a la ciutat europea del vi: Itàlia, el 2013; Espanya, el 2014; i França, el 2015.

Com a conclusió i tasques de futur es va volen evidenciar la gran oportunitat que representa ostentar a la capitalitat europea del vi per ensenyar tot allò que envolta el seu procés i els aspectes que el revaloritzen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa