Passejada entre les vinyes de Mas Comtal

Es tracta d’una petita excursió a peu des del celler Mas Comtal fins al recentment restaurat Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs

Des de Mas Comtal proposen una caminada programada pel proper diumenge 18 de setembre. Es tracta d’una petita excursió a peu des del celler Mas Comtal fins al recentment restaurat Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, d’un recorregut fàcil d’uns 6 km (anada i tornada), apte per a qualsevol persona que tingui ganes de moure les cames i que vulgui conèixer una mica més el Penedès, el seu patrimoni cultural i paisagístic.

Durant la caminada es donaran explicacions genèriques sobre el territori; la història, la fauna i la flora. Un cop arribats a l’església de Sant Sebastià dels Gorgs (antic monestir), i després d’un petit esmorzar facilitat per Mas Comtal, es farà una visita guiada d’aquest edifici romànic, un dels més emblemàtics del Penedès declarat el 2000 com a Bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i que ha estat restaurat aquest any.

Després, es tornarà al cellera fer un aperitiu per recuperar forces.

L’activitat comença a les 9:30 hores i finalitza a les 13:30 hores aproximadament. El preu és de 22€ pels adults i 5€ pels menors.

Més informació i reserves al telèfon 938970052 o a visites@mascomtal.com

Nou comentari