VadeVi
Patrimoni, cultura i vi se citen aquest divendres a la Cooperativa Falset-Marçà
  • CA

El cicle Divendres DiVins arriba aquest 31 de juliol a la DO Montsant per maridar un any més cultura, patrimoni i vi. Jesús Maria Tibau i Albino Tena presentaran “Relats breus i guitarra” al celler de la Cooperativa Falset Marçà, en un espectacle que en el qual no hi faltaran els vins de la DO Montsant.

La proposta s’iniciarà a les 19:30h, hora a partir de la qual es podrà visitar el celler cooperatiu de Falset, Catedral del Vi d’estil modernista i obra de l’arquitecte Cèsar Martinell. Ja a les 20:15h, Tibau i Tena posaran en escena la seva actuació que clourà amb el tast de quatre vins de la DO.

Les persones que vulguin assistir a aquesta activitat cal que reservin plaça al 977 83 17 42 o a [email protected]. El preu de l’entrada és de 5€, que es cobraran en el mateix dia 31 de juliol. L’aforament és limitat a 50 persones.

El cicle Divendres DiVins a la DO Montsant està organitzat pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, el Departament d’Agricultura, la mateixa DO i la Cooperativa Falset-Marçà.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa