Peix blau amb vi negre, maridatge singular a El Far

Suquet de verat i bunyols de seitó, dos dels plats de la segona Nit Gastronòmica del Restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú Foto: VADEVI.cat

Davant el costum majoritari de maridar peix amb vi blanc, el restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú, especialitzat en cuina basca i marinera, va oferir el divendres 29 de juny la segona sessió de les seves Nits Gastronòmiques oferint un menú a base de peix blau, maridat amb tot tipus de vins, incloent-hi un parell de negres.

Així, el menú preparat per Conxita Pérez, cuinera i propietària del restaurant El Far, va consistir en bunyols de seitó, sardines farcides de formatge Idiazàbal, escabetx de tonyina i suquet de lloms de verat, plats maridats amb el cava Imperfecte, del celler Clos de l’Ona, una garnatxa blanca 2010 de la Terra Alta del celler Ter i dos vins negres, el priorat 2010 de Clos de l’Ona i un rioja 2004 del celler Miguel Merino. Per acompanyar les postres es va servir

El restaurant El Far de Vilanova va començar el cicle de Nits Gastronòmiques el passat mes d’abril, i ja prepara la tercera edició de cara a la tardor.

Nou comentari