VadeVi
Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l’import recaptat a la Mostra de Vins i Caves
  • CA

Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l’import recaptat durant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Foto: DAAM

El conseller d’Agricultura,Josep Maria Pelegrí, acompanyat del conseller delegat executiu de Prodeca i director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, ha lliurat aquest dimarts a l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona els diners recaptats durant la 34a Mostra de Vins i Caves de Catalunya mitjançant la venda de barrets solidaris.

En aquesta última edició, com a novetat, entre els valors que ha pretès impulsar la Mostra, n’hi ha un d’especialment destacable, i és la solidaritat envers la situació desfavorable de persones del nostre entorn. Per aquest motiu, la Mostra va destinar barrets perquè les persones visitants els adquirissin mitjançant una aportació destinada a l’entitat social Diàlegs de Dona per a la integració de les dones del barri del Raval. Els 2.500 € recaptats amb aquesta iniciativa aniran íntegrament a aquesta associació.

La 34a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any el Departament d’Agricultura a través de l’INCAVI i de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA) amb el suport del sector vinícola català, va tancar les portes el passat dia 24 de setembre amb un nou rècord d’assistència i participació: 155.000 assistents i 110.000 tastos (un 13,4% més que l’any anterior).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa