Tota la informació de les activitats, serveis i establiments turístics més propers a l’ubicació del visitant, en diferents idiomes i des de qualsevol lloc. Tot això és el que permet una nova aplicació d’informació turística. Penedès al mòbil s’ha presentat al Saló de Turisme de Catalunya 2010 (SITC). La geolocalització del visitant permet oferir-li la informació dels establiments, cellers, restaurants i hotels més propers al punt on està.

La informació que s’hi podrà consultar és tota la referent a cellers, allotjaments, restaurants, agències de viatges, empreses de serveis turístics, museus d’Enoturisme Penedès, aparcaments i oficines de turisme, entre d’altres.

Es tracta d’una aplicació gratuïta que es podrà descarregar a través del telèfon mòbil des de l’enllaç http://altpenedes.synctur.com o des de la web enoturismepenedes.cat. Amb el llançament de Penedès al mòbil, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès es vol adaptar a les necessitats cambiants dels turistes i visitants aprofitant les darreres tecnologies amb l’objectiu de facilitar l’accés als continguts de la zona.


Penedès al mòbil FOTO: ENOTURISME PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa