VadeVi
Per conèixer millor la verema de 2008 del Priorat

L’ajuntament i els cellers de Poboleda conviden als professionals a conèixer les característiques i singularitats de les vinyes i els vins de la verema 2008, que se celebrarà el 4 d’abril a Poboleda. La benvinguda a la jornada tècnica correrà a càrrec de Jordi Català, alcalde del municipi. Després començaran els tasts dels negres de l’anyada escollida, comentada pel president dels sommeliers de Tarragona, Manel Subirà.

Hi participenm els cellers Terres de Vidalba; Agrícola de Poboleda, Cellers Unió; Burgos Porta; Genium; Hidalgo Albert; Jordi Domènech; Mas d’en Just; Mas Doix, Mas La Mola, Pahí i Tane Vins.

Jordi Alcover, autor “Guia de Vins de Catalunya” farà una conferència a la una de la tarda, i tancarà l’esdeveniment mitja hora més tard Sal·lustià Àlvarez, president de la DOQ Priorat.

Es podran inscriure a la 2A Jornada Tècnica gratuïtament tots els professionals del comerç, restauració i premsa especialitzada. Data màxima de confirmació, el 31 de març de 2011. L’organització corre a càrrec de Cellers de Poboleda i Ajuntament de Poboleda.


Festa de l’Antiga Verema a Poboleda FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa