La Fundació Universitat de Girona presenta, per tercer any, el curs en Direcció i Gestió del Turisme del Vi. Aquest Febrer s’inicia per segona vegada en format semipresencial. La jornada estàs organitzada per la Fundació Universitat de Girona, amb la col·laboració de la DO Empordà i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

Durant les sessions de Tast es presentarà una selecció dels Vins de Tramuntana, a la Sala de Tast de l’Escola d’Hostaleria i Turisme.

La darrera edició (Febrer-Març 2010) va tenir molt bona acollida, amb la participació de professionals provinents tant del món del turisme com del del vi.

Per aquest 2011 s’ha fet una proposta de nous continguts i de més hores presencials, especialment en el mòdul de tast de vins, que es passa de dues a tres sessions, i la incoporació d’un mòdul específic de Turisme 2.0 (internet), per tal d’afegir les darreres novetats que demanda aquesta branca del turisme que està en plena expansió arreu del món.


visites a cellers DO Empordà Fundació Universitat de Girona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa