VadeVi
Pere Escudé recorre la geografia del Penedès a través del seus vins

El Consell Regulador de la DO Penedès ha volgut comptar amb la col·laboració de l’enòleg Pere Escudé per guiar un tast organitzat dins del marc de la fira Vinya&Tast de Vilanova i la Geltrú. La fira ha apostat per la qualitat i representativitat del territori català i ha servit de plataforma per donar a conèixer els productes de la terra.

Pere Escudé ha estat l’encarregat del tast de la DO Penedès, on s’han donat a provar set vins: tres Xarel·los (Soliterra d’1+1=3, Gisele de Mas Tinell, Calcari de Parés Baltà), un rosat (Rosat de Llàgrima de Mas Comptal), dos negres (Finca Renardes Parató Vinícola i La Milana d’Albet i Noya) i un escumós de la Torre del Veguer.

L’expert ha volgut fer un recorregut per la geografia del Penedès a través de l’anàlisi sensorial dels set vins escollits. La sessió ha estat seguida per unes 40 persones i ha comptat amb la presència de Francesc Pascual, president, i Josep Ribas, gerent, del Consell Regulador de la DO Penedès.

La producció d’aquesta denominació d’origen ha arribat el 2010 als 240 milions de kg de raïm. El Consell Regulador aposta contínua per la qualitat vers la quantitat, pel Xarel·lo com estendard de la marca, la promoció de la zona i l’orientació al consumidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa