VadeVi
Pere Tàpies avaluarà els restaurants que participen a la temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal

La temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal lliurarà, per primera vegada, el premi als millors plats (primer, segon i postres) cuinats pels 21 restaurants -sis més que en l’anterior edició- que participen en la iniciativa. Aquesta és una de les principals novetats de la quarta temporada gastronòmica que el celler Albet i Noya, juntament amb els productors de préssec de l’indret posen en marxa per potenciar aquest producte i per crear una oferta gastronòmica específica de la zona.

El jurat serà ni més ni menys que el gastrònom i periodista Pere Tàpies que ja està fent un seguiment als 21 restaurants participants i en puntuarà els plats. Un altre degustador, que va d’incògnit, com un client més, ajudarà a mantenir l’objectivitat tastant tots els plats dels restaurants, sense que aquests sàpiguen que forma part del jurat. El criteri de puntuació és l’adequació del plat al vi dolç d’Albet i Noya Les Times, un vi elaborat amb la varietat viognier que s’ha pensat i creat exclusivament pel maridatge amb préssec d’Ordal, però que també marida amb més fruites blanques com la pera, el meló o la poma, entre d’altres.

D’altra banda, Albet i Noya sortejarà entre tots els clients que demanin el menú especial de la Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal, tres dies complets al Penedès gaudint de diferents activitats com una visita al celler, un dinar en un dels restaurants, una visita cultural i un lot de tres productes del celler.

La jornada es complementa amb un mercat de préssec d’Ordal que es fa cada dissabte i diumenge a Sant Pau.


Préssec d’Ordal FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa