Periodistes alemanys, suïssos i eslovens fan un tast de monovarietals del Montsant

El grup de periodistes ha tastat monovarietals fets amb garnatxa blanca i negra de la DO Montsant i han visitat els cellers de Capçanes i l'Espectacle

Un grup de periodistes especialitzats en vi i gastronomia d’Alemanya, Suïssa i Eslovènia han fet un tast de vins monovarietals del Montsant. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Institut de Comerç Exterior que s’ha fet aquesta setmana a Falset amb l’objectiu de donar a conèixer els vins catalans a l’estranger.

De fet, el grup de preiodistes ha tastat només vins elaborats amb garnatxa blanca i garnatxa negra. En concret, els vins Sant Bru Blanc de Portal del Montsant, Les Sorts Blanc del celler El Masroig, Teixar de Vinyes Domènech, Dosterras de Vertical Wines, Auditori d’Acústic Celler, Pater de Ficaia Vins i Palella d’Orto Vins.

D’altra banda, han aprofitat l’estada per visitar els cellers de Capçanes i l’Espectacle del Montsant. A més, està previst que el grup de periodistes visiti altres denominacions catalanes. Les ressenyes d’aquest tast sortiran en publicacions tant reconegudes com Frankfurer Allgemeine Zeitung, Stern, Die Zeit, La Tavola, Dolce Vita o Wein+Markt.

Nou comentari