VadeVi
Periodistes belgues i dels Països Baixos al Penedès

Un grup de periodistes procedents de Bèlgica i dels Països Baixos, ha fet una estada a Barcelona, així com a diverses poblacions properes, per tal de conèixer algunes de les propostes més de moda (trendy) i innovadores a nivell d’oferta turística.

En la seva visita al Penedès, organitzada pel Consorci de promoció Turística de l’Alt Penedès, els periodistes, van tenir la possibilitat de descobrir i passejar per aquest territori i les seves vinyes, mitjançant el Segway, un innovador vehicle elèctric de 2 rodes, que des de ja fa temps es pot emprar al nostre territori per gaudir d’unes visites totalment diferents i úniques, i que s’ofereix dintre del ventall de productes del celler Jean Leon.

Amb aquest peculiar vehicle, el Segway, els periodistes van poder visitar una part de la finca de Jean Leon, així com el seu entorn, i ho van completar amb una visita i tast del vins del celler.

Amb la participació en aquests press trips, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta enoturística del Penedès, en els principals mercats emissors. Aquest any la zona ja ha rebut la visita de periodistes de diferents països com: Rússia, Xina, Finlàndia, Dinamarca,… paral.lelament a la visita de periodistes especialitzats de tot l’estat, o de programes de televisió, com el que es podrà veure aquest dijous a les 23:30 a TVE a “Un pais para comérselo”, protagonitzat per Juan Echanove i Immanol Arias.


TURISTES VISITANT EL PENEDÈS EN SEGWAY FOTO: ENOTURISME PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa