VadeVi
Periodistes de tot el món s’interessen pel Penedès

Gràcies a l’acord entre el Consorci de Promoció Turística del l’Alt Penedès i l’Agència Catalana de Turisme, durant aquest 2011 periodistes de diferents països han visitat, o visitaran, el Penedès, atrets per la seva oferta enoturística, cultural i gastronòmica. L’objectiu és poder reflectir en mitjans d’arreu del món les possibilitats que ofereix el territori.

Durant el primer semestre de 2011, mitjançant aquests viatges exclusius per professionals de la premsa (Press Trips), han conegut el Penedès professionals d’Itàlia, Xina, Finlandia, Suècia i Estats Units.

Des del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès s’ha treballat per tal de fomentar l’organització d’aquest tipus d’activitats, ja que a través d’aquests periodistes s’assoleix un important ressò mediàtic en els països d’origen, tant en mitjans especialitzats com generalistes, que incideixen en el nombre de visitants.

Cada Press Trips requereix d’un nivell de personalització important, per tal d’adaptar-se a les necessitats o requisits dels periodistes, ja siguin relacionades amb els vins, la cultura, l’allotjament o la gastronomia. En aquesta línia, l’àmplia oferta d’enoturismePENEDÈS ha permès satisfer les expectatives dels professionals que han trepitjat la comarca.

De cara a la segona part de 2011 i primer semestre de 2012, des del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès s’estan ultimant els detalls per tal de perfilar nous Press Trips, i aconseguir així fomentar la difusió de l’oferta dels membres d’enoturismePENEDÈS.


Vinyes del Penedès FOTO: VAN DER MEULEN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa