PIMEC reconeix que «hi ha alguns casos de boicot»

El president de la patronal també ha reconegut que, últimament, es nota una major presència de vins del país a les cartes dels restaurants catalans i més gent que en demana

[tv3]http://www.tv3.cat/videos/4454751/Gonzalez-No-hi-ha-cap-crisi-de-relacions-entre-els-petits-i-els-grans-empresaris[/tv3]

El president de la patronal de la Petita i Mitjana Empresa (PIMEC), Josep González, ha reconegut avui (minut 11:37 del vídeo) que “hi ha hagut alguns casos de boicot” arran del procés independentista que ha endegat Catalunya. Concretament, ha dit que “a nivell de vins o de caves s’ha notat una una certa reacció, que ja coneixem de fa molt de temps”, però a afegit que creu que “no va portar a res, perquè després la realitat s’imposa, perquè si el producte català és el que té una relació qualitat-preu més bona, com està reconegut a nivell mundial, després es normalitza la situació”.

González també ha reconegut que, últimament, es nota una major presència de vins del país a les cartes dels restaurants catalans, “i també et trobes amb gent que diu que ara demana vins catalans”.

Després d’esmentar aquests exemples, ha corregit el tret assegurant que “no es pot parlar d’un boicot important, ni en un cantó ni en l’altre”. “Si un té interès per un cava català, acabarà comprant cava català”, ha sentenciat.

Nou comentari