Pimecava, amb el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès

La patronal de petits i mitjans elaboradors de cava tindrà un representant dins l'òrgan de presa de decisions del Consorci

Pimecava aplega 52 empreses familiars dedicades a l’elaboració i criança de cava. Foto: Adrià Costa

L’Associació de petits i mitjans elaboradors de cava, Pimecava, s’ha adherit al Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès. Aquesta iniciativa permetrà a Pimecava tenir un representant dins l’òrgan de presa de decisions del Consorci, i donar a conèixer amb més facilitat les necessitats i objectius de les petites i mitjanes empreses elaboradores de cava dins l’àmbit de l’enoturisme.

Actualment ja hi ha 25 empreses associades a Pimecava que, de forma particular, s’han integrat al club enoturismePENEDÈS. Aquestes empreses poden fer servir els canals habituals per fer sentir les seves opinions, igual que la resta de membres integrants del club, però el pas endavant de Pimecava situa el sector en millor posició per fer sentir la seva veu.

Pimecava és una organització patronal i professional que va néixer el 8 de febrer de 2006, a Sant Sadurní d’Anoia i, en aquest moment, representa un grup de 52 empreses familiars dedicades a l’elaboració i criança del cava que no superen la producció 1,5 milions d’ampolles a l’any.

Nou comentari