Pinord potencia la informació del sector i gastronòmica a la nova web

El celler penedesenc aposta per la presència a les xarxes socials i els continguts concrets amb un blog actiu i amb la secció "Marida el teus plats"

La nova web de Pinord ofereix informació sobre gastronomia i actualitat del sector. Foto: VADEVI.cat

Aquest mes de gener, Pinord ha estrenat la seva nova pàgina web 2.0, a l’adreça www.pinord.cat, molt més nítida i atractiva en disseny i molt intuïtiva a l’hora de navegar-hi. La web mostra tota la informació sobre els cellers i productes de la casa en quatre idiomes, català, castellà, anglès i alemany.

Amb aquesta nova web 2.0 Pinord és present a les xarxes socials per tal de connectar directament amb els consumidors i conèixer les seves inquietuds i respondre les seves consultes sobre els seus productes. A més, la web realitza una aposta clara per l’Enoturisme per tal de fomentar encara més les visites que es poden

realitzar tan a les vinyes del Penedès com a les del Priorat, així com realitzar tastos, cursos per a empreses o grups i altres activitats i treballs que es poden realitzar a les pròpies vinyes.

Pinord aposta per la diferenciació i, per això, a la mateixa home presenta l’original secció “Maridatge: Troba el vi per als teus plats” que ajuda als usuaris per tal que sàpiguen quins vins del celler combina millor amb qualsevol plat que preparin, ja sigui un aperitiu, un arròs de peix, un plat de carn, o unes postres de xocolata. Per poder accedir a aquesta secció, és necessari registrar-se al Club Pinord, un club que està dedicat a qui vulgui conèixer més coses sobre el vi, les seves varietats o la seva elaboració. A la vegada, s’oferirà novetats en exclusiva per als socis del Club i avantatges i promocions sobre els productes de la casa.

Altres seccions de la web expliquen la història i l’evolució de l’empresa, els premis i distincions obtingudes o l’elaboració dels vins mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica, entre altres continguts.

A la nova web hi ha també el Blog de Pinord que parla de la darrera actualitat relacionada amb els vins, activitats del celler i sobre el sector.

A la Sala de premsa, dirigida als mitjans de comunicació, s’hi poden trobar les darreres notes de premsa, dossiers, fotografies de productes, cellers i vinyes i vídeos.

Nou comentari