Plena ocupació de les enovisites del Caixa Penedès Vijazz

S’han tancat amb més de 500 visitants durant el festival de 2011

El balanç final de les enovisites, organitzades per enoturismePENEDÈS amb motiu del Caixa Penedès Vijazz 2011, s’ha tancat amb més de 500 visitants, que durant el dissabte i diumenge, han pogut participar en alguna de les 21 visites programades.

Aquestes xifres, representen un creixement d’un 36% respecte el 2010, consolidant-se així com una de les activitats complementàries de més èxit, tant entre els turistes i visitants, com entre els residents al Penedès.

Segons procedència, el 50% dels visitants eren de fóra de la comarca, destacant entre aquests, els procedents de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Els cellers participants en aquestes enovisites han estat: Miguel Torres, Mas Rodó, Pardas, Eudald Massana Noya, Albet i Noya, Blancher, Jaume Giró i Giró, Agustí Torelló Mata, Llopart, Mascaró, Heretat Mas Tinell, Vallformosa, Vilarnau, Parés Baltà, Bolet, Avinyó, Artcava, Carol Vallès, Canals & Munné, Avgvstvs-Fòrvm i Can Bonastre.

Com cada any, des de enoturismePENEDÈS, es va donar la possibilitat de reservar un 50% del total de places disponibles de manera anticipada. Places que 2 setmanes abans de l’esdeveniment ja estaven completes. Aquesta planificació, és una variable, que denota el nivell de preparació que fan els turistes i visitants del Caixa Penedès Vijazz.

Nou comentari