Un moment del tast de vins a Poboleda Foto: VADEVI.cat

Els cellers de Poboleda van presentar dissabte al matí els seus nous vins, en el marc de la 3a Jornada Tècnica Poboleda Vins . Un total de dotze productors locals han atès els professionals del món del vi, aficionats i mitjans especialitzats que han volgut conèixer les singularitats de la darrera anyada envasada sota el segell de la DOQ Priorat. La trobada es va fer amb el suport de l’Ajuntament de Poboleda, amb el suport de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

Els cellers que han disposat de taula amb mostres de tast han estat Tane Vins, Terres de Vidalba, Cellers Unió–Agrícola de Poboleda, Celler Burgos Porta, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Jordi Domènech, Celler Mas de les Pereres, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mas La Mola i Celler Pahí

La inauguració de la jornada va anar a càrrec del representant del col·lectiu de cellers de Poboleda, Ricard Abella, del president del Consell Regulador de la DOQ Priorat, Toni Alcover, i dels alcaldes de Poboleda, Jordi Català, i de Reus, Carles Pellicer.
Projecte Vins de Vila

La jornada tècnica Poboleda Vins va néixer en el context del projecte Vins de Vila, de la DOQ Priorat, un programa de zonificació del territori de manera que aquests vins de vila es puguin identificar com a vins originaris de cada un dels seus municipis o viles. Els estudis científics que desenvolupa la DOQ Priorat amb el suport del seu equip de tast i de la URV avalen la proposta d’identificar els vins de cada vila amb el seu territori, la seva cultura i la seva gent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa