El celler Vilarnau té un disseny espectacular i un interiorisme dissenyat per Toni Miró. Foto: VADEVI.cat">

És època de poda al Penedès i a les Caves Vilarnau volen ensenyar el treball que fan a la vinya en aquestes dates. Per això realitzen una activitat de poda, a peu de vinya, de la mà del seu viticultor Antonio Puyo.

Després de podar es realitzarà una visita guiada, fent el recorregut pel llac per arribar a la zona de vinificació i d’entrada de raïm. S’entrarà al celler per descobrir on neixen les misterioses bombolles del cava, i en acabat el recorregut es farà un tast de dos caves per aprendre a apreciar la diferència entre un Gran Reserva i un Reserva.

Si el temps acompanya, es farà la calçotada al Jardí, amb unes vistes i un entorn idíl·lic al costat d’Espiells. A continuació, s’entrarà a la Sala Vilarnau per poder menjar asseguts el segon plat calent, botifarra amb mongetes i patata al caliu, unes postres de fruita natural i un cafè per acabar un àpat molt complet!

Per als nens hi ha prevista una visita molt especial amb una monitora experta. Primer aniran a la vinya per conèixer què és la poda dels sarments i la importància que té a l’hora de deixar créixer el raïm. Seguidament faran la visita a les caves, per acabar amb un taller de manualitats de poda, elaborant un record per emportar-se a casa.

El menú de nens inclou calçots, i plat calent amb mongetes, patates, salsitxes i amb opció d’un plat de pasta si ho prefereixen.

Fitxa tècnica de l’activitat:

Lloc: Caves Vilarnau. Ctra. D’Espiells km 1,4 Finca Can Petit. Sant Sadurdi D’Anoia

Data: dissabte 31 de gener, de les 10h. del matí fins a les 14h. de la tarda.

Preu: Adults 27€; Adolescents 20€ (13 – 17anys); Nens 17€ (2 – 12 anys).

Nou comentari