Podar amb Empordàlia

La cooperativa agrària organitza els dies 11 i 25 de febrer dues sortides per difondre les tècniques de manteniment de vinya i olivera

Vinyes de l’Empordà Foto: Empordàlia

Per tal de difondre les tècniques de poda, típiques d’aquestes setmanes, la cooperativa agrària Empordàlia ha preparat una doble proposta perquè tothom pugui aprendre a esporgar ceps i oliveres. El dissabte 11 de febrer els participants aprendran com es poda una vinya, i al cap de dues setmanes, el dissabte 25, podran conèixer com es poda una olivera.
Amb el fred arriba l’època de podar vinyes i oliveres perquè estiguin a punt, un any més, per tornar a veure néixer els millors fruits. El dia 11 l’activitat comença a Vilajuïga a les 10, amb les classes pràctiques de poda d’un cep. Tot seguit, per tal de recuperar forces, els participants podran esmorzar a base de vins, embotits i formatges al celler d’Empordàlia de Vilajuïga. El dissabte 25 és el torn dels olivets: l’activitat comença a les 10 a Pau, amb la poda, i al migdia els participants podran esmorzar al celler d’Empordàlia de Pau.
Les dues activitats seran dirigides per Simon Casanovas, director tècnic-agrícola de la cooperativa i tene un preu de 6 euros per persona i dia. Els participants hauran de portar els seus propis estris de poda. Més informació a info@empordalia.com o trucant al 972 530 140.

Nou comentari