Poesia envoltats de vinyes al celler Bouquet d’Alella

Una quarantena de persones van participar al recital de poesia Foto: VADEVI.cat

El passat 21 d’abril va tenir lloc a la seu del celler Bouquet d’Alella un recital de poesia emmarcat en els Espais de Poesia, que organitza anualment l’Ajuntament d’Alella. L’acte, que duia per títol “Poesia als quatre vents”, va comptar amb la participació dels poetes Miquel de Palol i Núria Martínez-Vernis, que van llegir fragments de les seves obres, i amb la col·laboració de Carles Hac Mor i Esther Xargay, que van recitar poesies d’autors del Maresme, com Perejaume.

Just a la base del celler, envoltats de vinyes i amb vistes a la Serralada Litoral, la quarantena d’assistents que van congregar-se a l’acte van trobar-se immersos en un entorn immillorable per gaudir de la poesia.

Toni Cerdà, responsable del celler, es va mostrar “molt content d’haver acollit un acte com aquest”, i va afegir que no concep el celler “sense relacionar-lo amb l’oci i la cultura”. “Treballem perquè a la gent li agradin els nostres vins, però també ens encanta que puguin gaudir de la poesia entre les nostres vinyes”, va concloure.

Nou comentari