Com el Nas d’Or, però de Porrera. Així és aquest concurs de caire popular que se celebra aquest cap de setmana a Porrera. Els cellers i l’ajuntament de Porrera han impulsat aquesta primera edició del concurs amb l’objectiu de difondre el coneixement dels vins locals.

Aquest dissabte a quarts de vuit del vespre als antics rentadors del poble es premiarà als porrerencs que millor identifiquin els vins locals a través de les seves aromes. El concurs està organitzat en tres categories. El nasset -per als nens de fins a 11 anys-, el nas -pels d’entre 11 i 18 anys- i el nassot -pels adults-. En cada una de les categories els participants hauran d’identificar aromes de diferents vins en un tast a cegues amb copes tapades. En total s’hi han apuntat un centenar de persones. “La majoria són nens i adults i del que n’hi ha menys són de joves”, assegura Raimon Castellví, coordinador de l’Associació de Cellers de Porrera.

Tots els nassets que participin al concurs s’enduran un obsequi, els tres primers de la categoria nas s’enduran 30, 20 i 10 euros en vals del Decathlon i els tres millors nassots guanyaran un lot de vins de Porrera.


El tast es farà a cegues FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa