Porrera és carinyena

Els cellers del poble organitzen un tast especial el 28 d'abril

L’associació Cellers de Porrera, formada pels 18 que hi ha, organitzen la tercera edició del tast Carinyenes a Porrera, el divendres 29 d’abril de 2011 a les vuit de la tarda, al restaurant “lo Teatret”.

Els cellers de Porrera posaran a la disposició de tothom les millors Carinyenes de la collita 2009, en un tast irrepetible. Dels vins tastats, només uns quants es troben al mercat en limitadíssimes produccions. La majoria són mostres de la varietat que després es barrejarà amb els millors vins dels cellers i que han estat embotellats especialment per aquesta jornada.

És una oportunitat per descobrir el caràcter de la carinyena profundament arrelada i adaptada al sol de llicorella”, de vinyes velles de baixa producció, situada en diferents ubicacions i microclimes de la rica orografia de Porrera.

Durant aquest acte també es podran tastar els vins d’Albariño del celler convidat: Zarate (Rias Baixas).

El preu del tast més el sopar és de 50 euros, les places són limitades i és imprescindible reservar. Per més informació i venda anticipada: info@cellersdeporrera.com o trucant al 977 828233.


La carinyena i la garnatxa són les dues varietats autòctones i característiques del Priorat FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari