VadeVi
Porta una joguina nova i emporta’t una ampolla de vi
  • CA

L’Asssociació de Sommeliers de Catalunya, l’ACS organitza per tercer any consecutiu la inicitiva Vi per joguines al restaurant Monvínic.

Serà aquest dilluns dia 4 de gener i com cada any la mecànica és molt senzilla. Gràcies a la col·laboració de més 15 cellers i del mateix restaurant Monvínic, tothom qui porti una joguina nova dilluns dia 4 de gener de les 18h a les 21h, s’emportarà una ampolla de vi. O bé es podrà triar entre totes les que hi hagi o bé qualsevol dels sommeliers de l’associació que voluntàriament participen en aquesta activitat aconsellaran en funció dels gustos.

En aquesta edició les joguines que es recullin seran per l’Hospital de Nens de Barcelona.

Gràcies a aquest petit projecte, fa dos anys el Casal dels Infants del Raval van tenir els seus regals i l’any passat, totes les que es van recollir es van incorporar a la campanya “Cap nen sense joguin de Ràdio Barcelona”.

José Roldán, president de l’Associació de Sommeliers de Catalunya, ha explicat a VADEVI.cat que “tot plegat sorgeix de la necessitat de realitzar alguna activitat solidària”. “Com associació havíem de retornar d’alguna manera tot allò que la societat ens dona, som uns privilegiats de poder treballar en el món del vi que ens agrada molt i pensem que podem fer alguna cosa per contribuir solidàriament”, afirma Roldán.

L’any passat van recollir en només tres hores al voltant de 200 joguines. Roldán creu que l’èxit de la inciativa és que només demanen sis ampolles a cada celler, el que permet que sense gaire esforç moltes empreses hi vulguin col·laborar. I els que s’acostin amb una joguin tenen l’opció que un sommelier professional els pugui fer una recomanació en funció dels seus gustos.

El president de l’ACS demana que les joguines siguin noves, no sexistes, ni violentes, i que tinguin el certificar CE. només amb això ja es podrà fer el bescanvi. I recorda que “des del món del vi també volem ser solidaris i col·laborar amb els que viuen més intensament aquestes festes, els infants”.

La cita serà doncs, dilluns dia 4 de gener, de 18h a 21h a l’espai Monvínic de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa