VadeVi
Possible reelecció de Carles Andreu a la DO Conca de Barberà

L’actual president de la DO Conca de Barberà, Carles Andreu, té tots els números de la rifa per a repetir en el càrrec. Divendres pren possessió la nova junta, a les 12 del migdia, a la Torre del Portal de Sant Antoni, centre enoturístic i seu de la denominació d’origen.

Els viticultors de la Conca de Barberà ja han escollit el nou equip, atès que només sha presentat una candidatura per concórrer a les eleccions daquest estiu, convocades pel Departament dAgricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat.

Aquest divendres prendrà posessió la nova comissió rectora del Consell un cop s’hagi dissolt l’actual, que encapçala Carles Andreu. Durant la possessió s’haurà d’escollir entre els vocals el nou president del Consell Regulador, tot i que tot indica que es repetirà presidència.

El consell regulador està format per quatre vocals viticultors titulars de parcel·les de vinyes inscrites al registre de viticultors i que pertanyen a cooperatives o societats agràries de transformació (SAT); un viticultor titular de parcel·les de vinyes inscrites al registre de viticultors no inclosos en el primer apartat; un titular de cellers inscrits als registres del consell regulador i que no figurin inscrits als registres denvasadors o embotelladors; i quatre titulars de cellers inscrits als registres del consell reguladors excepte els inclosos a lapartat anterior.


Celler Carles Andreu FOTO: Celler Carles Andreru

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa