[fitxatecnica]
[/fitxatecnica]El president del CRDOTA, Jaume Descarrega destacà el gran impuls que es ve donant al concurs en les darreres tres edicions, el treball del Comitè de Tast i la importància que el certament es celebri en el marca de la Festa del Vi de Gandesa.
El Comitè de Tast del Consell Regulador reconeix en caràcter general una qualitat notable per al vins emparats per la DO “Terra Alta”, exaltant l’excel•lència de tots els blancs i posant l’accent en seguir perfilant la qualitat dels negres.

Celler Piñol ha esdevingut la gran triomfadora del certamen amb un total de 4 guardons, mentre que la distinció especial al millor vi de Garnatxa blanca se l’emporta el Somdinou blanc criança 2007, una de les novetats que es presenten a la Mostra de Vins de la XXII Festa del Vi de Gandesa.

VINS i VINS DE LICOR GUARDONATS

Millor blanc
MAS D’EN POL jove 2008 (Celler Xavier Clua Coma, Vilalba dels Arcs)

Millor blanc roure / fermentat en bota
L’AVI ARRUFI fermentat en bota 2008 (Celler Piñol, Batea)

Millor brisat
FONT CALENTA 2008 (Caterra, La Pobla de Massaluca)

Millor rosat
CLOT D’ENCÍS 2008 (Agrícola Sant Josep, Bot)

Millor negre
VINYES DEL GRAU 2008 (Celler Josep Vicens, Gandesa)

Millor negre roure/criança
PORTAL roure 2007 (Celler Piñol, Batea)

Mistela blanca
JOSEFINA PIÑOL 2008 (Celler Piñol, Batea)

Mistela negra
JOSEFINA PIÑOL 2007 (Celler Piñol, Batea)

Vi dolç natural
MERIAN DOLÇ negre 2008 (Cellers Tarroné, Batea)

Vi ranci
1928 (Covilalba, Vilalba dels Arcs)

Gran blanc de la Terra Alta i distinció al millor vi de Garnatxa blanca
SOMDINOU criança 2007 (Celler Cooperatiu Gandesa, Gandesa)

Gran negre de la Terra Alta
L’AUBE 2005 (Celler Batea, Batea)


Els representants dels cellers guardonats acompanyats pel president del CRDOTA, Sr. Jaume Descarrega, la resta d’autoritats presents i el presentador de l’acte d’entrega, Sr. Lluís Canut FOTO: CONSELL REGULADOR DO TERRA ALTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa