Premi periodístic Hotel Cal Llop sobre el Priorat i el vi

Hi podran optar tots aquells treballs realitzats durant tot l'any 2011 i fins al 30 de juny de 2012

l’Hotel Cal Llop de Gratallops convoca un premi per al periodisme del vi i el territori. Foto: Hotel Cal Llop

La convocatòria de la primera edició dels Premis Hotel Cal Llop de Periodisme és una iniciativa dirigida a tots aquells professionals que han realitzat una tasca periodística centrada en els vins i el paisatge de la comarca del Priorat.

Els Premis es convoquen en dues categories: Periodisme (premsa, ràdio i televisió) i Periodisme Digital (mitjans electrònics i blocs).

Les bases del premi permeten la participació en el concurs de tots aquells professionals que hagin realitzat un treball periodístic sobre els vins i el territori del Priorat entre l’1 de gener de 2011 i el 30 de juny de 2012. Els treballs hauran de ser originals i que no hagin concorregut a cap altre premi.

Els autors que desitgin participar hauran d’enviar els seus treballs per correu electrònic a l’adreça premio@cal-llop.com o per correu postal a l’adreça Hotel Cal Llop (c / Dalt 21. 4737 Gratallops). La data límit per a la presentació dels treballs serà el 15 de juliol de 2012.

Dotació del premis. El Premi, tant en la categoria de Periodisme com en Periodisme digital, tenen la mateixa dotació que consisteix en 1 selecció de vins del Priorat valorada en 1.500 euros i una setmana completa d’l’Hotel Cal Llop.

Jurat i resolució. El jurat estarà constituït per personalitats rellevants del sector del periodisme i representants del sector vitivinícola de la comarca del Priorat i es valorarà tant l’interès informatiu com la qualitat literària dels treballs presentats. Els premis es decidiran abans del 30 d’octubre de 2012 i es faran públics a través de la pàgina web www.cal-llop.com

Nou comentari