VadeVi
Premi Segura Viudas de fotografia de natura a Edgar Madrenys
  • CA

La fotografia premiada d’Edgar Madrenys

El jurat del II Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura, presidit pel fotògraf Oriol Alamany acompanyat de Pere Bonet, Xavier Bayer i Joan Guasch, ha fet públic el veredicte d’aquesta competició fotogràfica a la pàgina web de la casa .

Després de diverses jornades de deliberació i de descartar un bon nombre de fotografies mereixedores de ser premiades, s’ha reconegut amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura la fotografia d’Edgar Madrenys de l’aparellament fugaç de dos individus d’oreneta comú.

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora, han estat per Xavier Martínez, David Palleja i Dolors Suy, respectivament. Els finalistes d’aquestes categories han estat Pere Soler i Josep M. Castelar.

La categoria especial dedicada als ocells de l’Heretat i desvetllada per sorpresa mitja hora abans de l’inici del ral·li ha reconegut amb el primer premi Ramón Vico i com a finalista Lluís Oliver.

Entre totes les fotografies presentades el jurat n’ha seleccionat les 50 que millor representen l’objectiu d’aquest esdeveniment: apropar la gent a la riquesa natural i paisatgística que es pot gaudir a l’Heretat Segura Viudas un dia qualsevol. Aquesta selecció del jurat està disponible al compte de flickr de la marca .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa