Premiat el documental «Terra d’oportunitats»

Alguns dels nois que treballen a la Cooperativa l’Olivera Foto: TV3

El documental ‘Terra d’Oportunitats’, dirigit per Roger Roca i basat en l’experiència de la cooperativa L’Olivera, ha obtingut el gran premi Oenovideo 2012, dins el Festival Internacional de Films sobre la Vinya i el Vi Oenovideo, celebrat a la localitat vitivinícola suïssa d’Aigle.

“Terra d’Oportunitats” ha obtingut el guardó “Grand Prix Oenovideo” i és una coproducció de Televisió de Catalunya i la productora Séptimo Elemento. Es tracta d’un documental de 60 minuts dirigit per Roger Roca i amb fotografia d’Albert Serradó. Partint de l’experiència de L’Olivera, cooperativa d’integració social que des de l’any 1974 treballa la terra i elabora vins i olis de qualitat a Vallbona de les Monges, s’obre a l’espectador la vida quotidiana d’aquesta cooperativa així com diferents reflexions sobre el món rural, el territori i la vida als pobles petits.
El festival Oenovideo és el més antic dels que es celebren al voltant de la producció audiovisual entorn la vinya i el vi, i entre el seu jurat compta amb professors, viticultors, enòlegs o membres de l’escena francesa, com l’actor Claude Brasseur.

Nou comentari