VadeVi
Presentació de Cava Berdié a la DO Original del Raval

El col·lectiu DO Original acull una presentació de Cava Berdié, un celler penedesenc ambnomés 3 anys de vida i engegat pels tres germans Jovani que ja s’ha consolidat. Cava Berdié té actualment cinc caves al mercat:

Aquests cinc caves formen part de la iniciativa “5 caves per a 5 projectes solidaris” i per això, una part dels beneficis aconseguits per aquests productes van a parar a projectes socials. Concretament a les oenagés Fundació Terra, Àfrica Digna, La Casa Amarilla, Intermón-Oxfam i Amics de la Gent Gran. De totes maneres, a principis de juny es donaran a conèixer 5 noves entitats que passaran a formar part del projecte en la seva segona edició. Aquesta vegada la iniciativa s’ha organitzat amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) que aplega 275 entitats de voluntaris i que ha difós la iniciativa entre les seves entitats membres.

La presentació i tast de Cava Berdié es farà a Miluna (c. Valldonzella, 48) el proper dimarts 25 de maig a les 21h. El tast té un cost de 2 euros per als socis de la DO Original i de 5 euros per als que no són socis. Com que l’aforament és limitat es pot reservar plaça a través de la web de la DO Original a partir del dia 24h a les 8h.

L’associació DO Original, que va néixer l’octubre del 2008, ha aconseguit ja 250 socis i dur a terme un seguit d’activitata – des de tastos, conferències, visites a cellers i xerrades divulgatives- que han dinamitzat la cultura del vi al barri del Raval de Barcelona, amb l’objectiu d’arribar a un públic jove. El local d’exposicions i conferències de DO Original està a la sala interior del restaurant Horiginal, del carrer Ferlandina del Raval.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa