Presentació de caves i vins Bohigas al restaurant Loidi

El cava Brut Gran Reserva de Bohigas

El celler de Caves Bohigas, d’Òdena (Anoia), presentarà aquest dijous els seus vins i caves al restaurant Loidi de Martín Berasategui, a l’Hotel Condes de Barcelona, amb un sopar maridatge que comptarà amb la participació de Berasategui, director gastronòmic del restaurant. Per part de Caves Bohigas, hi assistiran el propietari Jordi Casanovas; Maria Casanovas, encarregada de la gerència, i Joan Torras, director comercial a Catalunya.

Durant l’acte del sopar, l’equip de Caves Bohigas explicarà als assistents les qualitats i característiques dels diferents productes que es tastaran. S’oferirà el Cava Rosat Bohigas (trepat); el Cava Noa (pinot noir i xarel·lo ); l’Udina (garnatxa blanca i xarel·lo), i el Fermí (syrah i samsó), que es maridaran amb tataki de tonyina vermella amb salsa ponzu d’aperitiu, ravioli de botifarra del perol amb salsa parmesà i làmines de pernil d’aglà, corbina rostida sobre puré d’espinacs, txuleta amb puré de patata i tatin de poma. Els vins i caves seleccionats s’inclouran a la carta de vins dels restaurant durant la temporada de maig i fins a finals d’agost i es destacaran com a productes del trimestre.

La producció de Bohigas té unes característiques peculiars que provenen, en el seu origen, del particular microclima de la conca d’Òdena, molt afavoridor pel desenvolupament qualitatiu de les varietats cultivades: macabeu, xarel·lo, parellada, chardonnay i pinot noir per al cava; xarel·lo, garnatxa Blanca i chennin blanc, per als blancs. Per als vins negres, per la seva banda, es cultiven les varietats de syrah, samsó, cabernet i merlot.

Caves Bohigas és un celler de tradició familiar amb més de vuit segles d’història. Està situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió i una producció de més de 600.000 ampolles, entre 500.000 de cava i 100.000 de vi. D’aquestes, el 90% es distribueix al mercat exterior. A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.

Nou comentari