Presentació de projectes innovadors del Clúster INNOVI 2012-2013

El Clúster Innovi està composat per més de 40 empreses del sector vitivinícola Foto: VADEVI.cat

El passat 12 de desembre de 2012, a l’Escola d’Enologia i Viticultura Mercè Rossell i Domènech d’Espiells, a Sant Sadurní d’Anoia, el Clúster Vitivinícola Català INNOVI, amb el suport d’INCAVI i Cafès Novell, va presentar els projectes innovadors que s’estan realitzant aquest curs 2012-2013 amb la col·laboració de les diferents empreses associades.

La jornada es va desenvolupar durant tot el matí i va permetre conèixer de primera mà els projectes que s’estan treballant, així com les tasques futures que s’implementaran per a la consecució dels objectius marcats a cada projecte.

Aquesta jornada, gratuïta pels assistents, va tenir una gran acollida i van assistir 72 persones interessades en els diferents projectes que es van presentar al llarg de tot el matí. La jornada ha tingut com a objectiu presentar i comunicar la tasca que s’està realitzant des del Clúster INNOVI i buscar sinergies que permetin la incorporació de noves empreses interessades en aquests projectes, un dels objectius del clúster per fer-lo més integrador sobre el procés evolutiu de la producció dels vins i caves. A la finalització de la jornada es va oferir una copa de cava cortesia de Caves Gramona i es van poder tastar vins alemanys de varietats autoresistents que ja es comercialitzen al país germànic, podent apreciar les seves característiques.

El Clúster Innovi està composat per més de 40 empreses del sector vitivinícola i empreses auxiliars ubicades a Catalunya. L’objectiu del clúster és promoure la millora de la competitivitat de les empreses del sector vitivinícola català i sector auxiliar, per poder afrontar favorablement la globalització a través de la innovació.

Nou comentari