Presentació del tradicional vimblanc de Vinebre

El celler Molí de Rué recupera aquest històtic vi dolç embotellat en format de 50cl sota el nom comercial de "Sol i Serena"

Un moment de l’embotellat i etiquetatge artesanal del vimblanc Sol i Serena Foto: Facebook

Després de cinc anys de recollida d’informació a través de fonts orals locals i d’investigació, el celler Molí de Rué va presentar ahir dissabte 22 de desembre, el vimblanc “Sol i Serena” dins el marc de la Fira de Nadal de Vinebre.

Tradicionalment, el vimblanc de Vinebre s’elaborava per a consum propi a la gran majoria de cases de la població i se servia com a vi de postres per a les grans ocasions.

“Sol i Serena” és un vi de panses elaborat amb raïms de la varietat macabeu, curosament seleccionats i sobremadurats al ras. Envellit en barriques de roure francès, “Sol i Serena” és el resultat d’un cupatge de diverses anyades.

Nou comentari