Primer acte del centenari de la Cooperativa Falset Marçà

El proper dimarts es descobrirà una placa en record als promotors del Sindicat Vinícola del Baix Priorat de Marçà, origen de l'actual entitat

La cooperativa de Falset Març celebra el centenari el 2012 Foto: VADEVI.cat

El proper dimarts 27 de desembre tindrà lloc el primer acte amb motiu del centenari de la Cooperativa Falset Marçà que es commemora el 2012.

Es descobrirà una placa en record als promotors del Sindicat Vinícola del Baix Priorat de Marçà, origen de l’actual cooperativa a Marçà, al carrer de Dalt, 66 (cruïlla C/ Pintor Sancho) a les 14h.

Coincidint amb la Festa Major d’Hivern de Marçà, l’Ajuntament retrà un homenatge a tots els homes i dones que van contribuir el 1912 a la fundació del Sindicat Vinícola del Baix Priorat de Marçà, origen de l’actual celler cooperatiu de Falset Marçà.

L’acte consistirà en el descobriment d’una placa i el presidirà el director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, sr. Jordi Sala. També hi assistiran l’alcalde de Marçà i el president de la Cooperativa de Falset Marçà, entre altres autoritats de la comarca.

En finalitzar l’acte, es farà una degustació de vermut de Falset.

Nou comentari