Primer curs de tast de SomVi Sumillers a Salt

L’entitat SomVi sumillers farà el seu primer curs de tast de vins al Restaurant Vilanova de Salt. Constarà de dues sessions, en primer lloc un Curs d’Iniciació al Tast de Vins, que anirà a càrrec del cofundador de SomVi sumillers Lluís Vilanova i tindrà lloc el divendres 3 maig al voltant de les vuit. La segona sessió Tast de vins Empordà que complementarà la primera, tot i que no es requereix haver-hi assistit per poder-lo gaudir, es farà el divendres 31 de maig també cap a les vuit del vespre. Estarà guiat per l’altra cara de SomVi sumillers, Laura Masramon.

El Restaurant Vilanova no només cedirà l’espai per a la realització dels tallers de tast sinó que oferirà un menú de tapes a tots els assistents, que se serviran un cop s’hagi acabat el tast de vins. La xef del restaurant i professora de cuina, Lluïsa Torrent, ha preparat unes tapes especials seguint la línia de l’alta gastronomia que els caracteritza.

Els tallers acolliran un màxim de 15 persones i tindran una durada d’una hora i mitja,

després de la qual s’iniciarà el sopar de tapes. Les reserves es poden fer o bé trucant al

telèfon 622 115 170, enviant un email a jordi@restaurantvilanova.com o bé en el mur de l’esdeveniment del facebook de SomVi sumillers.

Nou comentari