La primera Jornada Innovació de Debatdevi analitzarà algunes aplicacions tecnològiques i les seves possibilitats dins del món del vi així com el consum de vi per part dels joves. Durant la jornada també s’explicarà com funcionarà aquesta nova etapa de Debatdevi.

Després de diferents taules rodones promogudes per l’Incavi amb l’objectiu de provocar el debat i la reflexió entre tots els protagonistes del sector del vi sobre com millorar la imatge i el consum del vi català, el debat continua. En una nova etapa d’intercanvi de coneixements i bones pràctiques del sector del vi a Catalunya, l’Incavi organitzarà diferents Jornades Innovació. Es tracta de plantejar solucions als diferents problemes detectats durant la primera fase de Debatdevi, entre l’estiu passat i el febrer.

En aquesta primera jornada es crearà la xarxa debatdevi a nivell tecnològic, es parlarà també de les comunitats de pràctica, els codis QR i altres innovacions per promoure i comercialitzar vins i l’Observatorio Español del Vino i Synovate presentaran l’estudi “Jóvenes y Vino en España”.


El president de Caixa Penedès, Josep Colomer, i el Conseller d’Agricultura Joaquim Llena durant la cloenda de la primera etapa de Debatdevi FOTO: VIOLETA GUMÀ /ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa