VadeVi
Primera jornada sobre internet i el vi de la Fundació puntCAT

La jornada ha estat molt ben valorada entre els participants i els organitzadors que han avaluat positivament els continguts exposats, el nivell de participació dels participants i l’enfoc pràctic que les diferents ponències han sabut donar. En particular s’ha destacat el fet que la jornada s’ha centrat en estratègies i tàctiques aplicables pels professionals del món del vi assistents que ajudaran a donar un impuls en els negocis que les apliquin.

La iniciativa, dirigida per la Fundació puntCAT, ha estat molt ben rebuda pels gairebé 40 assistents, professionals claus d’algunes empreses del sector. Amb la col·laboració de reconeguts especialistes com Pere Rosales, Nico Bour, Maura Claramunt i Gorka Garmendia, els assistents han conegut de primera mà estratègies i exemples de fàcil aplicació per ser més competitius i millorar els seus negocis des de la xarxa.

L’èxit d’aquesta primera edició anima a la Fundació puntCAT a emprendre noves edicions de la jornada apropant-se a diferents sectors econòmics.

La iniciativa puntXpunt és una acció més de puntCAT amb l’objectiu d’apropar i facilitar l’ús de l’Internet avançat. Segons Jordi Iparraguirre, director de la Fundació puntCAT, un dels objectius prioritaris és el teixit empresarial: “les empreses, en definitiva, són unes bones prescriptores de la xarxa. La gent a la feina adquireix uns hàbits i competències digitals i, mica en mica, es crea una cultura més activa i participativa. El col·lectiu empresarial està fent grans esforços per ser cada cop més competitiu i les TIC són una de les millors eines de competitivitat en clau d’eficiència, rendibilitat i excel·lència empresarial”.


Jordi Iparraguirre, director de puntCAT, obre l’acte donant la benvinguda i presentant als assistents la jornada puntXpunt FOTO: FUNDACIÓ PUNTCAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa