Els llibres i el vi es donen la mà i és que en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi a partir de del 19 d’abril es farà la primera Setmana de la Cultura i el Vi Català. Es tracta d’una iniciativa de promoció vinícola-cultural de l’Associació Vinícola Catalana (AVC), l’Institut del Cava i el Gremi de Llibreters de Catalunya que consisteix en l’entrega de vals de descompte per a vins catalans amb la compra de llibres.

Del 19 al 24 d’abril, les llibreries adherides al Gremi de Llibreters -unes 200 a tot Catalunya- donaran als seus clients un tiquet per gaudir d’un descompte del 10% en la compra de qualsevol vi català. Els tiquets seran vàlids fins el 29 d’abril en un seguit de botigues de vins i caves -que estaran indicades a la part posterior tiquets- per a comprar qualsevol vi de les 11 denominacions d’origen catalanes i la DO Cava. En aquesta iniciativa hi col·labora també l’Incavi i la revista Cupatges.

A sota la foto, a l’apartat “Multimèdies relacionats” es pot descarregar el llistat amb les llibreries i les botigues de vi que participen a la campanya.


És una iniciativa per promoure alhora la cultura i el vi català FOTO: VADEVI.cat

Llistat de llibreries i botigues de vins que participen a la Setmana de la cultura i el vi català FONT: INCAVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa