VadeVi
Productes de la Boqueria i vins DO Penedès, maridats a la restauració
  • CA

El gerent de l’Associació de Comerciants de la Boqueria, Óscar Ubide, Quim Márquez del Quim de la Boqueria i el director de la DO Penedès, Francesc Olivella

Els productes de la Boqueria i els vins de la DO Penedès tornen a unir esforços per posar en marxa l’acció ‘Menú Amics Boqueria i vins DO Penedès’. L’acció ha estat dissenyada amb l’objectiu d’apropar el maridatge perfecte entre els vins de la DO Penedès i la qualitat dels productes de la Boqueria al públic de Barcelona a través de la restauració.

En total són vuit restaurants de referència de la capital barcelonina els participants d’aquesta acció, els quals des d’ahir 20 de maig i fins el proper 20 de juny oferiran al públic barceloní una proposta gastronòmica amb un maridatge entre els seus plats i els vins de la DO Penedès.

Ahir es va fer el dinar d’inauguració que dóna tret de sortida a l’acció, amb la presència del gerent de l’Associació de Comerciants de la Boqueria, Óscar Ubide, Quim Márquez del Quim de la Boqueria, i el director de la DO Penedès, Francesc Olivella.

Per tal de fer difusió de l’acció i ressò entre la població, s’ha habilitat un enllaç al web de la DO Penedès amb informació detallada de l’acció, restaurants participants i les propostes que ofereixen cada un d’ells. A més, s’ha engegat una campanya de ràdio amb falques publicitàries a RAC1 i Catalunya Ràdio durant el període que dura l’acció, juntament amb la difusió a través de mitjans de comunicació i xarxes socials. També hi haurà un reforç audiovisual a nivell de marca DO Penedès mitjançant la campanya de primavera d’anuncis a TV3 i 8TV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa