VadeVi
Prop de cinc-centes persones passen per les sessions de cuina de L’Empordà a taula

Gairebé 500 persones han assistit a les jornades de cuina en directe que s’han celebrat a L’Empordà a taula durant els mesos de març i abril, i que han comptat amb la col·laboració de 13 restaurants altempordanesos, vinculats al col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa va acabar el dissabte passat amb les demostracions de Susi Fabregó i José Gurillo, cuiners del restaurant La Vela i l’Hotel Montecarlo, respectivament.

Al llarg de les sis sessions de cuina en viu el públic s’ha mostrat molt interessat en la cuina empordanesa i en els aliments de proximitat, que aporten sabor i salut a la nostra taula. Amb aquestes sessions el celler Empordàlia de Vilajuïga s’han convertit en un espai de creació on el públic ha après gastronomia, s’han intercanviat tècniques culinàries i s’han difós receptes que combinen la tradició ancestral amb la modernitat més gourmet.

La Cuina del Vent
És un col·lectiu gastronòmic que neix de la inquietud d’uns professionals que creuen en la gastronomia com a eina d’expressió, portadora del saber popular acumulat a través de la història, el clima i el paisatge de l’Alt Empordà. Té l’objectiu de promocionar la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, compartint i exportant les arrels i la personalitat de la comarca.

L’Empordà a taula
El consum i el gaudi de producte de proximitat és una de les eines que poden contribuir a aconseguir un major equilibri entre productors i consumidors, i a millorar la qualitat de la nostra alimentació. Seguint aquesta filosofia, Empordàlia ha creat un nou concepte de botiga de productes de la terra: L’Empordà a taula. Es tracta d’un espai gastronòmic obert a tothom on es programen activitats, es podran adquirir productes de qualitat i s’ofereixen tastets i maridatges de les especialitats empordaneses més arrelades a la terra.


Última sessió de l’Empordà a Taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa