Els cellers catalans segueixen la seva expansió al món. Després de la Biofach, el Vinisud i abans d’Alimentària, alguns cellers visiten Tòquio aquesta setmana.

Segons informa el Departament d’Agricultura i Acció Rural (DAR) sis cellers catalans són presents a Tòquio a partir d’aquest dimarts i fins divendres en la fira Foodex, el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important del Japó. Japó és un país occidentalitzat en els costums però alhora valora molt la relació personal en els negocis, de manera que Foodex és un “punt d’entrada ideal” al mercat japonès, segons informa el DAR.

Els cellers que han viatjat a Tòquio i que exposen els seus vins a l’estand de Catalunya promocionat per Prodeca, són: Covides, Masia Puigmoltí, Mas Rodó, Cloverfood, J. Miquel Jané i Canals & Munné.

Altres empreses catalanes d’alimentació també hi són presents, sobretot del sector porcí i de l’oli.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa